Kategori - Cape Verde

Cape Verde atanapi Cabo Verde, sacara resmi Républik Cabo Verde, mangrupikeun nagara kapuloan anu sumebar di Nusantara 10 pulau vulkanik di Samudra Atlantik tengah. Éta mangrupikeun bagian tina ékorégén Macaronesia, sareng Azores, Canary Islands, Madeira, sareng Savage Island.