Kategori - Warta perjalanan Él Salvador

Wisata El Salvador & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Él Salvador, sacara resmi Républik Él Salvador, mangrupikeun nagara anu pangleutikna sareng pangpadetna di Amérika Tengah. Wates ieu di beulah wétan-kalér-wétan ku Honduras, di belah kulon kalér ku Guatemala, sareng di belah kidul ku Samudera Pasipik. Ibukota El Salvador sareng kota panggedéna nyaéta San Salvador.