Kategori - Berita perjalanan Filipina

Berita perjalanan & pariwisata Filipina pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Pilipina, sacara resmi Républik Filipina, mangrupikeun nagara arkipelagis di Asia Tenggara. Tempatna di Samudra Pasipik kulon, éta diwangun ku sakitar 7,641 kapuloan anu sacara lega katégori handapeun tilu divisi géograpis utama ti kalér ka kidul: Luzon, Visayas sareng Mindanao.