Kategori - Warta perjalanan Georgia

Georgia Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Géorgia, nagara di simpang Éropa sareng Asia, mangrupikeun républik Soviét anu tempatna di kampung-gunung Kaukasus Gunung sareng pantai Laut Hideung. Éta kasohor ku Vardzia, biara guha anu lega sumebar ti abad ka-12, sareng daérah ngembang anggur kuno Kakheti. Ibukota, Tbilisi, dipikaterang ku rupa-rupa arsitéktur sareng jalan-jalan batu gedé di kota lami na.