Kategori - Warta Wisata Turki

Perjalanan Turki & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Turki. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Turki. Inpormasi Wisata Istanbul. Turki mangrupikeun bangsa anu ngabentang Éropa wétan sareng Asia kulon anu aya hubungan budaya sareng karajaan Yunani kuno, Persia, Romawi, Bizantium sareng Ottoman. Kosmopolitan Istanbul, di Selat Bosphorus, mangrupikeun Hagia Sophia anu ikonik, kalayan kubah anu ningkat sareng mosaik Kristen, Masjid Biru abad ka-17 masif sareng sekitar-1460 Istana Topkapı, tilas bumi sultan. Ankara ibukota modérn Turki.