Kategori - berita perjalanan Liberia

Liberia Wisata & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Liberia mangrupikeun nagara di Afrika Kulon, wawatesan sareng Sierra Leone, Guinea sareng Côte d'Ivoire. Di basisir Atlantik, ibukota Monrovia mangrupikeun tempat Museum Nasional Liberia, kalayan paméranna ngeunaan budaya nasional sareng sajarah. Di sakitar Monrovia mangrupikeun pantai anu dijerona korma sapertos Silver sareng CeCe. Di sapanjang basisir, kota pantai kalebet palabuan Buchanan, ogé Robertsport anu ditata, dikenal ku ombak anu kuat.