Kategori - berita perjalanan Niger

Berita perjalanan & pariwisata Niger pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Niger atanapi Niger, resmina Républik Niger, mangrupikeun nagara anu teu kakoncara di Afrika Kulon anu dingaranan Walungan Niger. Niger diwatesan ku Libya di belah wétan-kalér, Chad di wétan, Nigeria di beulah kidul, Bénin di belah kidul-kulon, Burkina Faso sareng Mali di beulah kulon, sareng Aljazair di belah kalér-kalér.