Kategori - Maladéwa berita perjalanan

Maldives Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Maladéwa, sacara resmi Républik Maladéwa, mangrupikeun nagara pulau alit di Asia Kidul, ayana di Laut Arab di Samudra Hindia. Tempatna di belah kidul-kulon Sri Lanka sareng India, sakitar 1,000 kilométer ti buana Asia.