Kategori - warta perjalanan Malta

Berita perjalanan & pariwisata Malta pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Malta mangrupikeun nusantara di tengah Tengah antara Sisilia sareng basisir Afrika Kalér. Mangrupikeun bangsa anu dikenal pikeun situs bersejarah anu aya hubunganana sareng suksesi penguasa kaasup Romawi, Moor, Ksatria Saint John, Perancis sareng Inggris. Éta ngagaduhan seueur bénténg, candi megalitikum sareng Ħal Saflieni Hypogeum, komplek bawah bumi ruang sareng kamar panguburan anu dikitar 4000 SM