Kategori - Martinique

Wisata Martinique & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Martinique mangrupikeun pulau Karibia terjal éta mangrupikeun bagian tina Lesser Antilles. Daérah luar negeri Perancis, budaya na ngagambarkeun campuran anu béda tina pangaruh Perancis sareng India Kulon. Kota na anu pangageungna, Fort-de-France, nampilkeun bukit anu lungkawing, jalan sempit sareng La Savane, kebon anu diwatesan ku toko sareng kafe. Di kebon mangrupikeun patung pulo asli Joséphine de Beauharnais, pamajikan munggaran Napoleon Bonaparte.