Kategori - Mayotte News Wisata

Mayotte Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Mayotte nyaéta hiji nusantara di Samudra Hindia antara Madagaskar sareng basisir Mozambik. Éta departemén sareng daérah Perancis, sanaos budaya tradisional Mayotte caket pisan hubunganana sareng pulau-pulau Comoros tatangga. Nusantara Mayotte dikurilingan ku karang panghalang karang, anu nyumputan laguna sareng cagar laut anu tujuan populér diving.