Kategori - berita perjalanan Monako

Wisata Monako & Pariwisata Monako pikeun nu datang. Monako, sacara resmi Kapangéranan Monako, mangrupikeun nagara kota daulat, nagara, sareng microstate di Perancis Riviera di Éropa Kulon. Perancis ngawatesan nagara dina tilu sisi sedengkeun anu sanésna ngawatesan Laut Tengah. Monako sakitar 15 km ti wates nagara sareng Italia.