Kategori - Warta perjalanan Maroko

Maroko Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Maroko, nagara Afrika Kalér wawatesan sareng Samudra Atlantik sareng Laut Tengah, dibédakeun ku pangaruh budaya Berber, Arab sareng Éropa. Madinah Marrakesh, saparapat abad pertengahan mazelike, nawiskeun hiburan di alun-alun Djemaa el-Fna sareng souks (pasar) anu ngajual keramik, perhiasan sareng lantera logam. Ibukota Rabat's Kasbah ti Udayas mangrupikeun benteng karajaan abad ka-12 anu ningali cai.