Kategori - Niue Travel News

Pariwisata mangrupikeun industri utami di Pulo Pasifik Bangsa Niue. Niue mangrupikeun nagara pulau alit di Samudra Pasipik Kidul. Éta dipikaterang ku gawir kapur sareng situs beuleum karang-karang. Paus hijrah ngojay di cai Niue antara Juli sareng Oktober. Di belah kidul aya Area Konservasi Leuweung Huvalu, dimana jalan anu ngalangkungan leuweung karang anu fosil ngarah ka Togo sareng Vaikona. Kalér-kuloneun mangrupikeun kolam batuan Gua Avaiki sareng Gugatan Talava anu kabentuk sacara alami.