Kategori - Warta perjalanan Saint Lusia

Perjalanan Saint Lucia & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata di Saint Lusia. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Saint Lusia. Inpormasi Castries Travel.

Saint Lucia mangrupikeun hiji nagara pulau Karibia Wétan sareng sapasang gunung anu sacara dramatis diruncing, Pitons, di basisir kulon na. Basisir na mangrupikeun pantai gunung vulkanik, situs karang-beuleum, resort méwah sareng kampung-kampung nelayan. Jalan satapak di leuweung hujan pedalaman nyababkeun curug sapertos Toraille jangkung 15m, anu tuang dina gawir kana kebon. Ibu kotana, Castries, mangrupikeun palabuhan pesiar anu populér.