Kategori - Berita perjalanan Serbia

Wisata Serbia & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Sérbia. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Sérbia. Inpormasi Wisata Belgrade.

Serbia, sacara resmi Républik Sérbia, mangrupikeun nagara anu dikonci darat anu ayana di parapatan Éropa Tengah sareng Tenggara di Pannonian Plain kidul sareng Balkan tengah.