Kategori - warta perjalanan Slowakia

Berita perjalanan & pariwisata Slowakia pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Slowakia. Warta anu paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Slowakia. Inpo Wisata Bratislava. Slowakia, sacara resmi Républik Slowakia, mangrupikeun nagara anu teu kaci di daratan di Éropa Tengah. Watesan ku Polandia di beulah kalér, Ukraina beulah wétan, Hungaria di beulah kidul, Austria di beulah kulon, sareng Républik Céko di belah kalér-kulon. Wewengkon Slowakia bentang kira-kira 49,000 kilométer pasagi jeung lolobana pagunungan.