Kategori - Berita perjalanan Slovenia

Wisata Slovenia & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Slovenia. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Slovenia. Inpormasi Wisata Ljubljana. Slovenia, nagara di Éropa Tengah, dipikaterang ku gunung-gunung, resort ski sareng situ na. Di Danau Bled, danau glasial didahar ku cai panas, kota Bled ngandung hiji pulau anu diluncurkeun ku garéja sareng istana abad pertengahan gawir. Di Ljubljana, ibukota Slovenia, facades barok dicampur sareng arsitektur abad ka-20 pribumi Jože Plečnik, anu ikon Tromostovje (Triple Bridge) ngalangkungan Walungan Ljubljanica anu ketat.