Kategori - News Wisata Andorra

Wisata Andorra & pariwisata berita pikeun nu datang sareng ahli perjalanan,

Andorra mangrupikeun kapamimpinan alit, mandiri anu aya diantara Perancis sareng Spanyol di pagunungan Pyrenees. Éta dipikaterang ku Resort ski sareng status pajeg-surga anu nyorong balanja bébas tugas. Ibukota Andorra la Vella ngagaduhan butik sareng perhiasan di Meritxell Avenue sareng sababaraha pusat perbelanjaan. Kuartal lami, Barri Antic, tempatna garéja Romanesque Santa Coloma, sareng menara léngkol bunder.