Kategori - Berita perjalanan Bangladesh

Bangladés, di beulah wétan India di Teluk Benggala, mangrupikeun nagara Asia Kidul anu ditandaan ku héjo héjo sareng seueur saluran cai. Walungan Padma (Gangga), Meghna sareng Jamuna nyiptakeun dataran anu subur, sareng perjalanan nganggo parahu biasa. Di basisir kidul, urang Sundarbans, leuweung bakau ageung pisan dibagikeun sareng India Wétan, mangrupikeun tempat macan karajaan Bengal.