Kategori - Warta perjalanan Makedonia Kalér

Berita Perjalanan & Pariwisata Makedonia pikeun nu datang. Makedonia Kalér, sacara resmi Républik Makedonia Kalér, mangrupikeun nagara di Semenanjung Balkan di Éropa Tenggara. Mangrupikeun salah sahiji nagara bagian panerus Yugoslavia, ti mana éta nyatakeun kamerdékaan dina bulan Séptémber 1991 dina nami Républik Makedonia.