Kategori - Warta perjalanan Swédia

Warta perjalanan Swédia & pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Swédia. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Swédia. Inpormasi Wisata Stockholm. Swédia mangrupikeun nagara Skandinavia kalayan rébuan pulau basisir sareng danau daratan, dibarengan ku leuweung boreal anu lega sareng gunung-gunung anu luncur. Kota inti na, ibukota wétan Stockholm sareng kidul-kulon Gothenburg sareng Malmö, sadayana basisir. Stockholm diwangun di 14 pulau. Éta ngagaduhan langkung ti 50 sasak, ogé kota lami abad pertengahan, Gamla Stan, istana karajaan sareng musium sapertos Skansen terbuka.