Kategori - berita perjalanan Yunani

Yunani Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Yunani mangrupikeun nagara di beulah kidul wétan Éropa sareng rébuan pulau di sapanjang laut Aegean sareng Ionia. Pangaruh di jaman baheula, éta sering disebut buaian peradaban Kulon. Athena, ibukota na, mertahankeun landmark kaasup abad ka-5 SM Acropolis citadel sareng candi Parthenon. Yunani ogé dipikaterang ku pantai-pantai na, ti pasir hideung Santorini dugi ka resor pésta Mykonos.