Kategori - Siria berita perjalanan

Perjalanan Suriah & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Siria. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Suriah. Inpormasi Wisata Damaskus. Suriah, sacara resmi Républik Arab Siria, mangrupikeun nagara di Asia Kulon, wawatesan sareng Libanon di belah kidul-kulon, Laut Tengah di beulah kulon, Turki di beulah kalér, Irak di beulah wétan, Yordan di beulah kidul, sareng Israél di belah kidul-kulon.