Kategori - Warta perjalanan Selandia Anyar

Selandia Baru perjalanan & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Selandia Anyar. Selandia Anyar mangrupikeun nagara Pulo berdaulat di Samudra Pasipik kidul-kulon. Nagara ieu ngagaduhan dua daratan utama - Pulo Kalér, sareng Pulo Kidul - sareng sakitar 600 pulau alit. Cai mibanda luas lahan 268,000 kilométer pasagi