Kategori - Jalma ngadamel berita

Jalma-jalma mangrupikeun kakuatan panggerak dina industri perjalanan sareng pariwisata. Eksékutip, GM, Menteri, Pamingpin, wisatawan biasa, sareng sajabana. Carita ieu ngeunaan jalma anu ngajalankeun perjalanan sareng pariwisata, jalma anu ngagaduhan carita pikeun nyaritakeun dunya sareng jalma anu kedah gaduh sora sareng ngeunaan jalma anu mangrupakeun sora perjalanan sareng pariwisata.