Yordania ngagungkeun harta nasional, Zeina Barhoum, pangadeg festival opera munggaran di dunya Arab

0a1a1a1a-6
0a1a1a1a-6

TravelTalkMEDIA sareng Pengembangan Usaha Monako ngumumkeun yén dina Royal Patronage of HRH Princess Muna Al Hussein, Yordania Soprano Zeina Barhoum parantos ngumumkeun rencana pikeun festival opera anu munggaran di dunya Arab. Amman Opera Festival bakalan debut kalayan produksi operasional lengkep Verdi's La Traviata tanggal 19 Juli sareng 22 Juli 2017. Pagelaran bersejarah bakal lumangsung di Amphitheater Romawi 2000 taun di Pusat Kota Amman. Motivasi Zeina anu janten dasar tina inisiatif ieu nyaéta melak bibit pikeun numuwuhkeun budaya opera di Yordania sareng dunya Arab, sareng panginten janten inspirasi pikeun ngawangun Opera House anu diwangun-tujuan di Ibukota Yordania, Amman, gabung sareng perusahaan nagara Arab sanés sapertos Oman sareng UAE.

Produksi na bakal kalebet langkung 150 musisi Internasional sareng penari ti langkung ti 10 nagara, dibéntangan ku Zeina Barhoum salaku Violetta, Andres Versamendi salaku Alfredo, Simon Svitok salaku Germont sareng Ady Naber salaku Gastone, dipirig ku Sichuan Philharmonic Orchestra, nampilkeun musisi ti La Scala sareng bakat lokal sareng musisi, The Batumi Opera House Choir dipimpin ku Konduktor Lorenzo Tazzieri sareng diarahkeun ku Luigi Orfeo. Amman Opera Festival dirojong ku Greater Amman Municipality, kalayan Kemitraan Strategis Kementerian Pariwisata sareng Dewan Pariwisata Yordania, Kedubes Républik Rahayat Tiongkok, Kedubes Italia sareng Kedubes Georgia di Yordania sareng Royal Jordanian Airlines salaku operator resmi Hotél resmi kaasup Marriott, Rotana Towers, Arjaan Rotana, The Sheraton sareng Crowne Plaza.

HRH Princess Muna Al Hussein, who is the Royal Patron of La Traviata said, “Zeina Barhoum has helped to put Jordan on the map with all her hard work that she does both here and around the world. It has always been delightful to work with her. I have had the pleasure of listening to Zeina at various concerts and also enjoyed her voice on CD’s very much. I consider her a great Ambassador of Music for Jordan.”

Zeina ogé ngamajukeun Musik sareng Seni pikeun nonoman Arab di daérah éta. Pagawéanana anu teu kenal lelah pikeun ngamajukeun masalah awéwé, perdamaian sareng gaya hirup séhat dibuktikeun dina daptar kiridit na kalayan pagelaran di Yordania, UAE, London, Italia, Austria, Perancis sareng Libanon sareng seniman terkenal kaasup Italia Baritone sareng tutor Walter Alberti sareng Roberto Alagna. Sateuacanna, Barhoum diajak ngiringan ngiringan Pameran Perdamaian Internasional sareng Prague Youth Symphony Orchestra anu dilakukeun ku Riad Al Kudsi. Anjeunna ogé diayakeun konsér di téater UNESCO di Paris, diayakeun ku Kedubes Yordania di Perancis sareng ngahargaan Dr Irina Bokova dina perayaan daptar Situs Baptis di Yordania salaku Situs Warisan Dunya.

Zeina Barhoum nyarios. "Sepanjang karir kuring, kuring berkah pikeun damel sareng jalma-jalma ti sakumna dunya. Ngaliwatan musik sareng seni kuring, kuring sadar yén pentingna sambungan budaya silang sareng kuring kantos ningali langsung kumaha musik nyayogikeun sasak penting anu ngahijikeun budaya ti sakumna dunya. Ngaliwatan panggunaan musik, urang nyarios hiji basa, basa anu urang sadayana tiasa pahami tanpa juru basa, ”

La Traviata di Amman badé tanggal 19 sareng 22 Juli 2017 mimitian jam 8 30 PM. Lawang dibuka di
7: 30 PM.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov