Pariwisata Yordania Bingah: New London ka Aqaba EasyJet nonstop pikeun £ 41.98

Easyjet
Easyjet

Easyjet bakal ngalayang ti London ka Aqaba kalayan ongkos mimitian ti sakedik langkung ti 41 Pound Inggris. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun industri perjalanan sareng pariwisata di Yordania.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Easyjet bakal ngalayang ti London ka Aqaba kalayan ongkos mimitian ti sakedik langkung ti 41 Pound Inggris. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun industri perjalanan sareng pariwisata di Yordania.

Menteri Pariwisata dan Barang Antik Yordania sareng Dewan Pariwisata Yordania seneng pisan ngumumkeun yén salah sahiji operator terkemuka di dunya bakal mimiti ngalayang ka Karajaan mimiti usum salju 2018. Pengumuman tina easyJet, anu dilakukeun dina dinten Kemis tanggal 9 Agustus, nyatakeun yén rute anyar ti London bakal dimimitian dinten Sabtu kalayan frekuensi hiji hiber per minggu dugi ka 23 Maret. Tiket parantos diical dina halaman wéb easyJet kalayan harga tina £ 41.98 hiji cara sareng diarepkeun bakal nyandak sababaraha rébu wisatawan anyar dina sataun.

Peluncuran penerbangan non-stop anyar ti London Gatwick ka Aqaba di Yordania, diumumkeun dinten ayeuna ku maskapai biaya murah easyJet, bakal muka salah sahiji tujuan anu paling pikaresepeun pikeun Wétan Tengah pikeun para pelancong ti Inggris. Pelabuhan Kota anu bersejarah di Teluk Beureum Laut Aqaba aya pantai, snorkeling perdana sareng terjun scuba, sareng aksés anu teu kaéléhkeun ka belah kidul Yordania, dimana sorotna kalebet kota kuno Petra anu terkenal sareng bentang gurun anu endah di Wadi Rum.

Aqaba parantos dirobih dina sababaraha taun terakhir kalayan pangembangan milyar-dolar dina dua resort anyar - Ayla sareng Saraya Aqaba - anu ngabagéakeun wisatawan anu ngagaduhan hotél opat sareng bintang lima anyar, pangalaman kagiatan, marina, réstoran sareng klub pantai. Kalayan suhu luhur rata-rata ngahontal di luhur 20 derajat salami usum usum salju, sareng kamajuan tambihan kalebet Yordania 18-hole Championship Golf lapangan munggaran, taman hudang-naek kualitas propésional, sareng taman cai munggaran di daérah éta, Aqaba gancang-gancang janten usum ngarah di daérah tujuan panonpoé.

Nomer anu datang ka Yordania ti Inggris parantos dipelak dina sababaraha taun terakhir saatos peluncuran jalur Yordania, jalur jalan kaki sapanjang bangsa anu nunjukkeun rupa-rupa pangalaman anu ditawarkeun nagara, sareng timbulna kapercayaan konsumen kana tujuan éta. Angka pangunjung Inggris ningkat ku 6 persén di 2017, dibandingkeun sareng période anu sami dina 2016.

Menteri Pariwisata sareng Antiquities Lina Annab nyarios: "Kemitraan anyar ieu sareng easyJet pikaresepeun pisan. Kami resep pisan ningali easyJet beroperasi di Karajaan sareng kami ningali ieu salaku kolaborasi jangka panjang antara Yordania sareng salah sahiji operator biaya murah paling terkenal di dunya. Kolaborasi ieu bakal nyumbang kana paningkatan jumlah wisatawan ka Segitiga Emas Yordania (Aqaba, Petra sareng Wadi Rum) sareng urang nuju damel babarengan pikeun ningkatkeun jumlah rute ka Aqaba kalayan easyJet salami sababaraha taun ka payun. Ieu mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun nyiptakeun Yordania sakumaha gampang diakses pikeun wisatawan ti sakumna dunya anu mangrupikeun komponén konci dina rencana Karajaan pikeun pertumbuhan sareng pamekaran anu teras-terasan. Kami parantos untung ningali nomer pariwisata ngalaman kamekaran anu saé dina sababaraha taun katukang sareng kami ngagaduhan tujuan pikeun neraskeun kamekaran éta ngaliwatan kamitraan sareng maskapai sareng sektor publik sareng swasta. "

Dr Abed Al Razzaq Arabiyat, Diréktur Ngatur Dewan Pariwisata Yordania, nambihan: "Dua rute anu dioperasikeun easyJet anyar ka Aqaba bakal ngagaduhan peran penting dina ngajantenkeun Aqaba tujuan anu tiasa diaksés nyalira. Aqaba, permata haneuteun Laut Beureum, nawiskeun tujuan pantai anu ngajentul sareng terumbu karang na jero cai anu lega sareng pangalaman ngojay unik anu dihias ku latar gunung anu indah. Kilométer anu jauh, urang tiasa ngahibur indra dina kaéndahan kota Petra anu ukiran batu anu ngabatesan waktos ogé Wadi Rum, réplika alami nomer hiji Hollywood di planet Mars. Ieu mangrupikeun léngkah anu pinter anu antukna bakal ngajantenkeun Aqaba sareng atraksi wisata anu caketna janten pelarian anu paling luhur nalika usum salju di Éropa, anu bakal ngagambarkeun positip kana status ékonomi Yordania. "

Aqaba tempatna di belah kiduleun Yordania, kirang ti lima jam waktos terbang ti Inggris. Bandara Internasional Aqaba ayana ngan 20 menit ti pusat Aqaba, kalayan duanana Resort anyar perjalanan anu sami pondok. Kota Petra mawar beureum, salah sahiji ti tujuh kaajaiban modéren di dunya, ngan ukur dua jam perjalanan, janten perjalanan dinten anu tiasa diaksés, bari bentang Warisan Dunya Unesco Wadi Rum bahkan langkung caket, hartosna wisatawan tiasa ngagabung dinten anu santai kalayan ngajajah sababaraha pangalaman anu kasohor di dunya Yordania anu ditawarkeun.

Jasa ieu dimimitian dina 10 Nopémber on Sabtu kalayan frékuénsi 1 hiber per minggu dugi ka 23 Maret. Tiket parantos dijual dina halaman wéb easyJet kalayan harga tina £ 41.98 saarah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.