Kawijakan Privasi eTN

eTurboNews, Inc (eTN) nyebarkeun Sarat Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Internét ieu pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan prakték kami ngeunaan pangumpulan sareng panggunaan inpormasi anu anjeun nyayogikeun kami ngalangkungan interaksi sareng halaman wéb ieu sareng halaman wéb anu aya hubunganana sareng eTN anu sanés. Kawijakan ieu henteu lumaku pikeun inpormasi anu dikumpulkeun ku cara anu sanés atanapi dikawasa ku perjanjian anu sanés.

Kumaha Urang Ngumpulkeun Inpormasi

eTN ngumpulkeun inpormasi pribadi ku sababaraha cara, kaasup nalika anjeun ngadaptar sareng eTN dina halaman wéb ieu, nalika anjeun ngalanggan jasa eTN ngalangkungan halaman wéb ieu, nalika anjeun nganggo produk atanapi jasa eTN ngalangkungan halaman wéb, nalika anjeun nganjang ka halaman wéb eTN atanapi halaman wéb mitra eTN tangtu, sareng nalika anjeun ngalebetkeun promosi atanapi undian basis Internét anu disponsoran atanapi dikelola ku eTN.

Pendaftaran pamaké

Nalika anjeun ngadaptar dina halaman wéb kami, kami nyungkeun sareng ngumpulkeun inpormasi sapertos nami anjeun, alamat email, kode pos, sareng industri. Kanggo sababaraha produk sareng jasa kami ogé tiasa naroskeun alamat sareng inpormasi ngeunaan anjeun atanapi aset atanapi pendapatan bisnis anjeun. Sakali anjeun ngadaptar sareng eTN sareng lebet kana jasa kami, anjeun henteu anonim ka kami.

e-hurup

Pangguna tiasa milih pikeun ilubiung dina rupa-rupa e-huruf eTN (jasa email), mimitian ti berita harian dugi ka pemasok anu istimewa. eTN ngumpulkeun inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng pendaptaran sareng panggunaan jasa sapertos kitu.

contests

Pangguna tiasa milih pikeun ilubiung dina promosi sareng / atanapi kontes promosi anu dilakukeun eTN ti jaman ka jaman atas nama klien na. eTN ngumpulkeun inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng pendaptaran pangguna pikeun sareng ilubiung dina promosi sareng kontes sapertos kitu.

Program Pendidikan sareng Seminar

Pangguna tiasa milih pikeun ilubiung dina program pendidikan sareng seminar anu dilakukeun eTN ti jaman ka jaman. eTN ngumpulkeun inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng pendaptaran pangguna sareng ilubiung dina program sapertos kitu.

cookies

“Cookies” mangrupikeun inpormasi alit anu disimpen ku panyungsi anjeun dina hard drive komputer anjeun. eTN atanapi pangiklanna tiasa ngirim cookie kana komputer nganggo panyungsi anjeun. eTN nganggo cookies pikeun ngalacak pamundut halaman sareng lilana kunjungan masing-masing pangguna sareng panggunaan cookies ngamungkinkeun kami nyayogikeun panyungsi pangguna sareng inpormasi khusus pikeun preferensi sareng kabutuhan pangunjung sareng ogé ngalancarkeun kunjungan pangguna kana halaman wéb kami. Anjeun tiasa milih naha nampi cookies ku ngarobih setélan pangotéktak anjeun. Anjeun tiasa ngareset pangotéktak anjeun pikeun nolak sadaya cookies atanapi ngantepkeun pangotéktak anjeun nunjukkeun lamun cookie dikirim. Upami anjeun milih henteu nampi cookies, pangalaman anjeun dina halaman wéb sareng situs wéb anu sanés tiasa ngirangan sareng sababaraha fitur moal jalan sakumaha mistina.

alamat IP

eTN sacara otomatis nampi sareng ngarekam inpormasi dina log server kami tina panyungsi anjeun, kalebet alamat IP anjeun, inpormasi cookie eTN, sareng halaman halaman wé anu anjeun pénta. eTN ngagunakeun inpormasi ieu pikeun ngabantosan diagnosis masalah sareng sérver kami, pikeun administrasi sistem, sareng pikeun nalungtik patalimarga halaman wéb sacara agrégat. Inpormasi tiasa dikumpulkeun sareng dianggo pikeun ningkatkeun kontén halaman Wéb kami sareng ngarobih eusi sareng / atanapi tata ruang pikeun unggal pangguna.

purchases

Upami anjeun mésér hiji hal tina halaman wéb eTN, urang kedah terang inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi sapertos nami anjeun, alamat email, alamat surat, nomer kartu kiridit, sareng tanggal kadaluarsana. Ieu ngamungkinkeun kami ngolah sareng minuhan pesenan anjeun sareng ngawartosan anjeun ngeunaan status pesen anjeun. Inpormasi ieu ogé tiasa dianggo ku eTN pikeun ngabéjaan ngeunaan produk sareng jasa anu aya hubunganana. Inpormasi kartu kiridit moal dibagi atanapi dijual ka pihak katilu anu teu aya hubunganana pikeun tujuan naon waé tanpa idin anjeun anu jelas, kacuali diperyogikeun pikeun ngolah transaksi.

Mangpaat Émbaran

Upami anjeun milih nyayogikeun inpormasi pribadi kami, kami utamina nganggo éta pikeun nganteurkeun layanan anu anjeun nyungkeun. eTN tiasa nganggo inpormasi pribadi dina sababaraha cara sapertos kieu:

o eTN tiasa nganggo inpormasi pribadi pikeun dikumpulkeun ngalangkungan halaman wébna pikeun ngirim promosi email anu ditujukeun atas nami pangiklan sareng mitra industri na.

o eTN tiasa ngagabungkeun inpormasi ngeunaan anjeun anu urang gaduhkeun sareng inpormasi anu kami peroleh ti mitra bisnis atanapi perusahaan sanésna pikeun nganteurkeun produk sareng jasa anu langkung saé anu dipikaresep sareng anjeun.

o eTN tiasa nganggo inpormasi pribadi pikeun ngahubungi pangguna ngeunaan ngabaru langganan kana jasa sareng produk eTN.

o eTN tiasa nganggo inpormasi anu tiasa dikenal pikeun ngirim bewara ngeunaan produk sareng jasa eTN's atanapi mitra kami ku metode sapertos email sareng / atanapi mail.

o Upami anjeun nyayogikeun inpormasi kauangan, kami nganggo inpormasi éta utamina pikeun mastikeun kiridit anjeun sareng ngumpulkeun pamayaran kanggo pameseran, pesenan, langganan, jst.

o eTN tiasa ngirim pengumuman produk atanapi e-serat édisi khusus pikeun pendaftar online.

o Upami anjeun ilubiung dina program pendidikan eTN, seminar, atanapi program anu peka waktos sanés, kami tiasa ngahubungan anjeun pikeun ngingetan deadline anu bakal datang atanapi inpormasi tambihan ngeunaan program ieu.

o eTN aya kalana ngalaksanakeun palanggan sareng / atanapi survey pangguna pikeun langkung sasaran urang eusi ka pamirsa. Inpormasi anu dikumpulkeun kadang dikumpulkeun sareng pangiklan kami, tapi, kami moal ngabagi inpormasi individual khusus sareng pihak katilu.

o eTN ngoperasikeun sababaraha situs wéb anu nampilkeun eusi sareng jasa anu aya hubunganana. eTN tiasa ngabagi inpormasi pribadi anu dikumpulkeun ti pangguna halaman wéb na sacara internal di halaman wéb ieu pikeun ngalayanan panganggo na langkung saé.

eTN ngagaduhan seueur produk sareng jasa sahingga seueur daptar email sareng promosi. Dina usaha ngantepkeun pangguna pikeun nyaluyukeun partisipasi na dina jasa sareng promosi eTN, eTN nyayogikeun pangguna kamampuan pikeun milih daptar khusus atanapi produk anu dipikaresep sareng milih kaluar mangrupikeun produk sareng panggunaan / daptar khusus. Sadaya promosi email anu dikirim ti eTN nyayogikeun tautan anu kaluar dina handapeun email numutkeun pangguna anu tiasa milih-milih produk sareng promosi khusus. Upami anjeun nampi salah sahiji email ieu sareng hoyong langganan punten turutan pitunjuk anu disayogikeun dina unggal email atanapi kontak [email dijaga]

Ti jaman ka jaman urang tiasa nganggo inpormasi palanggan pikeun panggunaan anu énggal, teu diantisipasi anu sanésna diungkabkeun dina Kawijakan Privasi kami. Upami prakték inpormasi urang robih dina sababaraha waktos di payun urang bakal pasang parobahan kabijakan kana halaman wéb urang.

Babagi Inpormasi Dikoléksi Sareng Pihak Katilu

Sacara umum, eTN henteu nyéwa, ngajual, atanapi ngabagi inpormasi pribadi ngeunaan anjeun sareng jalma sanés atanapi perusahaan anu ngagaduhan perusahaan kecuali nyayogikeun produk atanapi jasa anu anjeun pénta, nalika kami ngagaduhan ijin anjeun, atanapi dina kaayaan sapertos kieu:

o Urang tiasa nyayogikeun inpormasi pribadi ngeunaan pangguna kami ka mitra anu dipercaya sareng anu ngical anu damel atas nami atanapi ku eTN dina kerahasiaan sareng perjanjian anu sami anu ngalarang panggunaan inpormasi pihak-pihak sapertos kitu. Perusahaan ieu tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngabantosan eTN komunikasi sareng anjeun ngeunaan tawaran ti eTN sareng mitra pamasaran kami. Nanging, perusahaan-perusahaan ieu henteu ngagaduhan hak mandiri pikeun ngagunakeun atanapi ngabagi inpormasi ieu.

o Nalika anjeun ngadaptar pikeun program pendidikan, kontes, atanapi promosi sanés anu disponsoran ku pihak katilu, pihak katilu bakal disayogikeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi pribadi kecuali dipasang dina hubunganana sareng promosi.

o eTN tiasa tina waktos ka waktos ngabagi inpormasi pribadi sapertos alamat email sareng pihak katilu anu dipercaya anu nganteurkeun kontén anu sigana dipikaresep ku pangguna sareng tunduk kana kawajiban milih-milih pihak katilu sapertos kitu.

o Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi dimana kami ngagaduhan kapercayaan anu saé yén tindakan sapertos kitu perlu pikeun saluyu sareng prosés yudisial, paréntah pengadilan, atanapi prosés hukum anu dilampahkeun dina eTN, atanapi kanggo netepkeun atanapi ngalaksanakeun hak-hak hukum kami atanapi ngabela klaim hukum.

o Kami tiasa ngabagi inpormasi sapertos kitu dimana kami ngagaduhan kapercayaan anu saé yén perlu pikeun nalungtik (atanapi ngabantosan dina panyilidikanan), nyegah, atanapi nyandak tindakan ngeunaan kagiatan ilegal, disangka panipuan, kaayaan anu ngalibatkeun ancaman pikeun kaamanan fisik. saha waé, palanggaran istilah panggunaan eTN, atanapi upami ditumpukeun ku hukum.

o Upami eTN diala ku atanapi dihijikeun sareng perusahaan anu sanés, kami bakal mindahkeun inpormasi ngeunaan anjeun ka perusahaan sanés ieu anu aya hubunganana sareng akuisisi atanapi ngagabung.

Grup Diskusi

Grup diskusi email sayogi pikeun pangguna kami dina sababaraha halaman wéb kami. Peserta kedah waspada yén inpormasi anu diungkabkeun dina daptar diskusi ieu sayogi kanggo sadaya anggota sahingga janten inpormasi umum. Kami nyarankeun anjeun ati-ati nalika mutuskeun nyingkabkeun inpormasi pribadi naon waé dina grup diskusi sapertos kitu.

kaamanan

Halaman wéb ieu ngalakukeun tindakan pancegahan anu wajar pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun. Nalika urang mindahkeun sareng nampi sababaraha jinis inpormasi sénsitip sapertos kartu kiridit sareng inpormasi pamayaran, kami langsung ngarahkeun pangguna kana server énkripsi SSL (Secure Socket Layer) industri. Hasilna, data sénsitip anu anjeun kirimkeun kana halaman wéb kami sapertos kartu kiridit sareng inpormasi pembayaran dikirimkeun kalayan aman ngalangkungan Internet.

Disclaimers

eTN henteu nanggungjawaban kanggo ngalanggar kaamanan atanapi pikeun tindakan pihak katilu mana wae anu nampi inpormasi. eTN ogé ngaitkeun kana rupa-rupa situs anu sanés sareng ngandung iklan ti pihak katilu. Kami henteu tanggel waler pikeun kabijakan privasi aranjeunna atanapi kumaha aranjeunna ngubaran inpormasi ngeunaan pangguna na.

Ngeunaan Privasi Barudak

Halaman wéb eTN ieu sanés ditujukeun pikeun dianggo ku murangkalih sareng eTN henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi ti barudak. Anjeun kedah yuswa 18 taun pikeun aksés atanapi nganggo situs ieu.

Ngamutahirkeun / Ngarobih Data Anjeun

Pikeun ngapdet alamat email anjeun atanapi ngarobih preferensi email anjeun mangga kontak  [email dijaga]

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

eTN ngagaduhan hak, iraha waé sareng tanpa aya bewara, pikeun nambihan, ngarobih, ngapdet atanapi ngarobih Kebijakan Privasi ieu, cukup ku ngeposkeun parobihan, pembaruan atanapi modifikasi éta dina halaman wéb. Parobihan, pembaruan atanapi modifikasi sapertos kitu bakal épéktip langsung saatos dina halaman wéb. Pangguna bakal diinpormasi ngeunaan parobihan kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngalangkungan tautan "diropéa sakumaha tina" dina halaman wéb eTN.

Naon deui Anu Kedah Kuring Nyaho Ngeunaan Privasi Abdi Nalika Online?

Halaman wéb eTN ngandung seueur hyperlink kana halaman wéb anu sanés. Halaman wéb eTN ogé ngandung pariwara ti pihak katilu. eTN henteu tanggung jawab pikeun prakték privasi atanapi eusi situs wéb atanapi pangiklan pihak katilu sapertos kitu. eTN henteu ngabagi salah sahiji inpormasi pribadi pribadi anjeun nyayogikeun eTN sareng halaman wéb anu numbu eTN, kacuali sakumaha anu dinyatakeun di tempat sanés dina Kawijakan Privasi ieu, sanaos eTN tiasa ngabagi data agrégat sareng halaman wéb sapertos (sapertos sabaraha jalma anu nganggo Loka kami).

Punten parios ka éta situs pihak katilu pikeun nangtoskeun kabijakan privasi na. Nalika eTN nyebarkeun eusi pihak katilu kana salah sahiji halaman wéb eTN na, eTN bakal ngagunakeun upaya anu wajar pikeun mamatahan pangguna kami yén aranjeunna parantos kaluar halaman wéb anu dioperasikeun eTN sareng lebet kana halaman wéb anu dikendali pihak katilu. Palanggan / pangguna kedah maca sareng ngartos naon waé kabijakan privasi anu dicatet dina sadaya halaman wéb pihak katilu.

Punten tetep émut yén iraha anjeun sacara sukarela nyingkab inpormasi pribadi online - contona ngalangkungan email, daptar diskusi, atanapi di tempat sanés - inpormasi éta tiasa dikumpulkeun sareng dianggo ku batur. Pondokna, upami anjeun masangkeun inpormasi pribadi online anu tiasa diaksés ku umum, anjeun tiasa nampi pesen anu teu dipénta ti pihak séjén salaku pamalesna.

Pamustunganana, anjeun ngan ukur tanggung jawab ngajaga karusiahan inpormasi pribadi anjeun. Punten ati-ati sareng tanggung jawab iraha anjeun online.

Anjeun California Hak Privasi

Dina panerapan hukum California, warga California anu parantos nyayogikeun inpormasi pribadi pikeun bisnis saha anjeunna parantos ngawangun hubungan bisnis pikeun tujuan pribadi, kulawarga, atanapi rumah tangga ("palanggan California") ngagaduhan hak pikeun milari inpormasi naha bisnis parantos ngungkabkeun inpormasi pribadi ka pihak katilu mana waé pikeun tujuan pamasaran langsung pihak katilu. Alternatipna, hukum nyatakeun yén upami perusahaan ngagaduhan kabijakan privasi anu masihan pilihan opt-out atanapi opt-in pikeun panggunaan inpormasi pribadi anjeun ku pihak katilu pikeun tujuan pamasaran, perusahaan tibatan nyayogikeun anjeun inpormasi ngeunaan cara latihan pilihan pilihan panyingkepan anjeun.

Kusabab Loka ieu dimaksudkeun pikeun digunakeun dina dasar bisnis-ka-bisnis, penyediaan hukum California ieu moal dilarapkeun, dina kaseueuran kasus, kana inpormasi anu dikumpulkeun.

Sakumaha warga California nganggo Loka ieu pikeun kaperluan pribadi, kulawarga, atanapi rumah tangga milari inpormasi anu katutup hukum, Situs ieu cocog pikeun pilihan alternatif. Sakumaha nyatakeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami, pangguna loka éta tiasa milih atanapi milih-milih panggunaan inpormasi pribadi anjeun ku pihak katilu. Kusabab kitu, kami henteu diperyogikeun pikeun ngajaga atanapi nyingkabkeun daptar pihak katilu anu nampi inpormasi pribadi anjeun salami taun sateuacanna pikeun tujuan pamasaran. Pikeun nyegah panyingkepan inpormasi pribadi anjeun pikeun digunakeun dina pamasaran langsung ku pihak katilu, entong milih-milih kana panggunaan sapertos éta nalika anjeun masihan inpormasi pribadi dina Situs. Punten dicatet yén iraha anjeun milih pikeun nampi komunikasi ka hareup ti pihak katilu, inpormasi anjeun bakal tunduk kana kabijakan privasi pihak katilu. Upami anjeun engké mutuskeun yén anjeun henteu hoyong pihak katilu éta nganggo inpormasi anjeun, anjeun kedah langsung ngontak pihak katilu, sabab kami henteu gaduh kontrol kumaha pihak katilu nganggo inpormasi. Anjeun kedah salawasna marios kawijakan privasi ti pihak mana waé anu ngumpulkeun inpormasi anjeun pikeun nangtoskeun kumaha éntitas éta bakal ngatur inpormasi anjeun.

Warga California anu nganggo Loka ieu pikeun kaperluan pribadi, kulawarga, atanapi rumah tangga tiasa nyungkeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan patuh urang kana hukum ieu ku e-mail  [email dijaga] Anjeun kedah nempatkeun pernyataan "Hak Privasi California Anjeun" dina bidang judul surélék anjeun. Punten perhatoskeun yén kami diperyogikeun pikeun ngaréspon hiji paménta per palanggan unggal taun, sareng kami henteu diperyogikeun ngaréspon pamundut anu dilakukeun ku cara sanés ngalangkungan alamat email ieu.

Idin anjeun kana kabijakan ieu

Ku ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun satuju kana pengumpulan sareng panggunaan inpormasi ku eTN sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina kawijakan ieu. Punten ogé perhatoskeun yén panggunaan halaman wéb anjeun diatur ku Sarat sareng Kaayaan eTN. Upami anjeun henteu satuju kana istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan atanapi Syarat sareng Kaayaan, punten tong nganggo halaman wéb, produk sareng / atanapi jasa.

Punten kirimkeun patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi eTN ka [email dijaga]

informasi tambahan

Plugin: Smush

Catetan: Smush henteu berinteraksi sareng pangguna akhir dina halaman wéb anjeun. Hiji-hijina pilihan input Smush nyaéta langganan buletin pikeun admin situs waé. Upami anjeun hoyong ngawartosan ka pangguna anjeun ieu dina kabijakan privasi anjeun, anjeun tiasa nganggo inpormasi ieu di handap.

Smush ngirimkeun gambar ka sérver WPMU DEV pikeun ngaoptimalkeunana pikeun panggunaan wéb. Ieu kalebet mindahkeun data EXIF. Data EXIF ​​bakal dilucuti atanapi dikembalikan sakumaha ayeuna. Éta henteu disimpen dina sérver WPMU DEV.

Smush ngagunakeun layanan email pihak katilu (Drip) pikeun ngirim email inpormasi ka administrator situs. Alamat email administrator dikirim ka Drip sareng cookie diatur ku jasa. Ukur inpormasi administrator anu dikumpulkeun ku Drip.