24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Kasalametan

Ngalanggar Berita, inpormasi sareng pengumuman ngeunaan masalah anu kalebet kaamanan sareng kaamanan dina perjalanan. Gawe sareng sistem Tanggapan Rapid SaferTourism, pembaruan kalebet pernyataan resmi, naséhat, sareng waspada.

Pembaruan ngeunaan kaayaan darurat, misi nyalametkeun sareng kagiatan pamaréntah.

klik di dieu pikeun ngirim tip berita.
klik di dieu pikeun milarian terang kumaha ngaréspon, nyegah sareng mastikeun jaminan perjalanan.