Finalis Miss Pariwisata Zimbabwé dina kacilakaan

Finalis Miss Zim Pariwisata dina kacilakaan
Aspén Miss Zim Pariwisata 600x330
Ditulis ku eTN Ngatur Editor

Sapuluh tina 19 finalis Miss Pariwisata Zimbabwé, anu bersaing pikeun ngahargaan édisi taun ayeuna tina kontes anu dijadwalkeun énjing di Montclair Hotel sareng Kasino, Nyanga, terluka saatos kacilakaan di batang 13km sapanjang Jalan Vumba-Mutare di Zimbabwé di Rebo wengi.

Para kontestan aya di kota Resort Nyanga pikeun genep dinten kemah sateuacan pertandingan final nasional, anu parantos dibolaykeun saatos kacilakaan éta.

Juru bicara pulisi propinsi Manicaland Inspektur Tavhiringwa Kakohwa negeskeun kacilakaan anu kajantenan dina jalan ka Eden Lodge di Vumba.

"Supir beus kaleungitan kendali kendaraan sareng éta ngaguling sakali sareng badarat di beulah kénca na, sareng 10 urang luka sareng ngaku di Taman Murambi (Klinik) sareng kondisina stabil," saurna.

Suasana anu surup ngalenyepan boot Miss Zimbabwe (MTZ) saatos kacilakaan anu didamel model Prudence Chibvuri (28), Pauline Marere, Grace Karimupfumbi (22), Monalisa Tafirenyika (22), Rutendo Taruvinga (24), Maurine Gondwe (24) , Mitchell Gondwe (24), Mitchell Mupasi (21), Wendy Maturi (23) sareng Maria Makelve cilaka.

Panyekel lisénsi MTZ Sarah Mpofu-Sibanda kamari nyarios yén aranjeunna sadayana dina kaayaan stabil.

"Finalis dijadwalkeun nyéépkeun wengi di Vumba saatos kagiatan sadidinten. Hanjakal pisan yén dina jalan ka Vumba, beus ngembangkeun sesar mékanis sateuacan ngalayang di jalan. "

Anjeunna ngahaturkeun supir pikeun "profesionalisme sareng usaha heroik" nalika anjeunna ngendalikeun beus ogé pikeun nyegah kacilakaan anu pikareueuseun.

Dina hiji pernyataan, MTZ nyatakeun yén modélna dina jalan ka Eden Lodge, dimana aranjeunna dipesen bobo sateuacan perjalanan anu dijadwalkeun ka Chimanimani pikeun nganjang ka wilayah anu katarajang Topan Idai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur éditor tugas.