Hotél $ 80 juta Novotel Christchurch Airport énggal nampi tamu anu mimiti

Hotél $ 80 juta Novotel Christchurch Airport énggal nampi tamu anu mimiti
Hotél Novotel Christchurch Airport ngabagéakeun tamu anu mimiti

Accor muka panto sareng ngabagéakeun sémah pangheulana hotél hotél énggal ngawangun Novotel Christchurch Airport dinten ayeuna.

Manjang sapanjang genep lantai, Bandara Novotel Christchurch bintang 4.5 bintang 200 kamar tamu premium sareng tempatna di gigir terminal bandara kadua pangageungna Selandia Anyar.

Desain arsitéktur canggih di hotél mangrupikeun karya Warren sareng Mahoney Arsiték, tim anu sami di tukangeun hotél Novotel Auckland Airport anu unggul.

Hotél Novotel Christchurch Airport perenahna cocog 15 menit ti pusat kota Christchurch.

Operasi Wakil Présidén Senior pikeun Accor Selandia Anyar, Fiji sareng Polinésia Perancis, Gillian Millar nyarios, "Ieu ngembangkeun anu saé sareng pastina sanés hotél rata-rata bandara anjeun. Accor bangga pisan pikeun ngajawab telepon ti turis internasional anu milari produk hotél anyar dina gerbang ka Pulo Selandia Anyar. "

"Christchurch parantos nampi pengeluaran pangunjungna anu paling luhur dina catetan, ngahontal jumlahna $ 3 milyar, pikeun taun anu akhir Juni 2019, kalayan para tamu ti Australia sareng Asia nyatakeun langkung ti satengah tina pengeluaran pariwisata internasional di daérah éta."

Bandara Novotel Christchurch ngalengkepan dua hotél bandara Accor anu aya di Selandia Anyar - Bandara Novotel Auckland sareng ibis Budget Auckland Airport. Bandara Novotel Christchurch bakal janten hotél Novotel anu nomer 9 di Selandia Anyar sareng ngiringan jaringan global langkung ti 520 Novotel hotél di 61 nagara. Bandara Novotel Christchurch mangrupikeun pasipatan Accor's 45th di Selandia Anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov