Pangalaman kuliner anyar diluncurkeun di Victoria Falls

wisata kuliner
wisata kuliner
Ditulis ku jelema nu nyunting

Awal taun ieu Manajemén Tujuan Afrika Murni ngumumkeun partnership manajemén réstoran panganyarna na sareng tempat tujuan Afro-Chic Zambezi Rumah Makan, anu kapilih salaku salah sahiji 'Réstoran Paling Éndah di Dunya' ku Condé Nast Traveler.

Tim di Afrika Murni ti saprak harita geus sibuk jeung reimagination ngarancang journeys kuliner di Victoria Falls pikeun relaunch menu of Zambezi House, nu geus nyokot loba inspirasi na ti perjalanan meandering sahiji fitur konci tempat urang, Walungan Zambezi.

Pure Africa recently appointed head chef Mike van Rooyen for the development of the latest tasting menu at Zambezi House, forming part of the greater Pure Africa culinary art initiatives aiming to raise the benchmark for food tourism in Victoria Falls.

Our passion is rooted in travel, innovation, design, culinary art and impact, which form our company’s philosophy in looking to awaken this new African spirit together with local talent, international culinary techniques served with the key ingredient, which is warm Zimbabwean hospitality.

"Bahan musiman sareng masakan tradisional dibayangkeun deui, disiapkeun ku pangaweruh lokal, téknik kuliner global sareng pamustunganana dilayanan kalayan bahan konci, nyaéta silaturahmi Zimbabwé anu haneut."

Afrika Murni parantos kabeneran tawaran menu Zambezi House panganyarna, diluncurkeun dina awal Méi 2019 kalayan paket kuliner sadinten kanggo para wisatawan anu hoyong ngalaman pamandangan kadaharan lokal di Victoria Falls;

Perjalanan Kuliner Afrika Murni di Curug Victoria:

Tram bersejarah & Sasak Tour + Zambezi House Dinne

Naon anu diarepkeun:

Tur trem dipandu ti Victoria Falls Bridge dipasangkeun sareng sandwich gourmet anu nembé dipanggang pikeun ngamimitian, dituturkeun ku bar pop-up karajinan sareng méja jajan gourmet anu nyanghareup ka semprotan Curug ti wates Zambian sareng ditungtungan ku tuangeun tilu-kursus. menu tasting bisa dinikmati engké malem éta di Zambezi House Rumah Makan.

Fitur kuliner:

Sandwich Artisanal, Pimm's Train Station Bar, Craft Gin & Tonic Pop Up Bar, Gourmet Scenic Snacks sareng tilu-kursus pangalaman makan malam Zambezi House.

Méwah Dek Panonpoé Tilelep Walungan Cruise + Zambezi House Dinner

Naon anu diarepkeun:

A pesiar walungan Panonpoé Tilelep handap Zambezi dipasangkeun up kalawan sayah tilu-Tangtu pangalaman dinner bertengger di tepi walungan.

Fitur kuliner:

Gourmet Panonpoé Tilelep papan tasting, Pilihan karajinan tina inuman premium onboard Panonpoé Tilelep pesiar walungan dituturkeun ku tilu-Tangtu Zambezi House tasting menu disiapkeun ku sirah kang Oki Mike Viljoen.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Manajemén Tujuan Afrika Murni sareng perjalanan kuliner panganyarna na mangga email atanapi nganjang ka Manajemén Tujuan Afrika Murni website.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.