24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Warta Breaking Cina

Megatkeun berita ti Cina - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Cina, sacara resmi Républik Rahayat Tiongkok, mangrupikeun nagara di Asia Wétan sareng mangrupikeun nagara pangageungna di dunya, kalayan penduduk sakitar 1.428 milyar dina 2017. Ngalangkungan sakitar 9,600,000 kilométer pasagi, éta mangrupikeun panggedéna katilu atanapi anu kaopat panggedéna nagara dumasar daérah.