24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Barbados Breaking News

Breaking news from Barbados – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Barbados mangrupikeun hiji pulo Karibia wétan sareng hiji bangsa Persemakmuran Inggris anu mandiri. Bridgetown, ibukota, mangrupikeun palabuan kapal pesiar sareng gedong kolonial sareng Nidhe Israel, sinagog anu didirikeun taun 1654. Di sakuriling pulau aya pantai, kebon botani, formasi Gua Harrison, sareng bumi perkebunan abad ka-17 sapertos St. Nicholas Abbey. Tradisi lokal kaasup tèh sore sareng jangkrik, olahraga nasional.