Kategori - Irlandia Ngabobol Warta

Megatkeun berita ti Irlandia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita Irlandia Wisata & Pariwisata pikeun nu datang. Républik Irlandia nempatan kalolobaan pulau Irlandia, di luar basisir Inggris sareng Wales. Ibukota na, Dublin, mangrupikeun tempat kalahiran panulis sapertos Oscar Wilde, sareng bumi bir Guinness. Buku Kells abad ka-9 sareng naskah-naskah bergambar sanésna ditingalikeun di Perpustakaan Perguruan Tinggi Trinity di Dublin. Disebut "Pulo Emerald" kanggo lanskap na anu subur, nagara éta dipenjar istana sapertos Istana Cahir abad pertengahan.