24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Bélarus Breaking News

Megatkeun berita ti Bélarus - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Bélarus, sacara resmi Républik Bélarus, baheulana kawanoh ku nami Rusia na Byelorussia atanapi Belorussia, mangrupikeun nagara anu henteu dijalankeun di Éropa Wétan anu diwatesan ku Rusia di belah wétan-kalér, Ukraina di beulah kidul, Polandia di beulah kulon, sareng Lituania sareng Latvia di belah kalér-kalér. Ibukota na kota anu paling pendudukna nyaéta Minsk.