24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Belize Breaking

Megatkeun berita ti Bélis - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Belize mangrupikeun bangsa di basisir wétan Amérika Tengah, kalayan garis pantai Laut Karibia di wétan sareng leuweung geledug di beulah kulon. Pesisir, Karang Belize Barrier Karang anu masif, dihijikeun sareng ratusan pulau anu handap disebut cayes, mangrupikeun kahirupan laut anu beunghar. Daérah leuweung Belize mangrupikeun tempat runtah Maya sapertos Caracol, kasohor ku piramida na menjulang; laguna-sisi Lamanai; sareng Altun Ha, di luar Kota Belize.