Kategori - Italia Ngalanggar Warta

Ngabobol berita ti Italia - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Italia Wisata & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Italia, nagara Éropa anu pasisian Mediterania panjang, parantos ngantepkeun budaya sareng asakan Kulon. Ibukota na, Roma, mangrupikeun tempat pikeun Vatikan ogé seni tengara sareng reruntuhan kuno. Kota-kota gedé sanésna kalebet Florence, kalayan karya-karya Renaissance sapertos karya Michelangelo “David” sareng Brunelleschi's Duomo; Venice, kota kanal; sareng Milan, ibukota pantun Italia.