24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Andorra Breaking News

Warta ti Andorra, kalebet warta Andorra wisata & pariwisata pikeun anu datang sareng ahli perjalanan. Berita Kasalametan sareng Kaamanan sareng Koméntar.

Andorra mangrupikeun kapamimpinan alit, mandiri anu aya diantara Perancis sareng Spanyol di pagunungan Pyrenees. Éta dipikaterang ku Resort ski sareng status pajeg-surga anu nyorong balanja bébas tugas. Ibukota Andorra la Vella ngagaduhan butik sareng perhiasan di Meritxell Avenue sareng sababaraha pusat perbelanjaan. Kuartal lami, Barri Antic, tempatna garéja Romanesque Santa Coloma, sareng menara léngkol bunder.