24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Austrian Breaking News

Megatkeun berita ti Austria - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Austria, sacara resmi Républik Austria, mangrupikeun nagara anu kakonci taneuh di Éropa Tengah diwangun ku salapan nagara bagian federasi, salah sahijina nyaéta Wina, ibukota Austria sareng kota na anu panggedéna. Austria nempatan wilayah lega 83,879 km² sareng gaduh penduduk ampir 9 juta jalma.