24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Bulgaria Breaking News

Megatkeun berita ti Bulgaria - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Bulgaria Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Bulgaria mangrupikeun bangsa Balkan kalayan rupa-rupa rupa bumi ngawengku garis pantai Laut Hideung, pedalaman sareng walungan, kaasup Danube. Panci lebur budaya ku pangaruh Yunani, Slavia, Ottoman, sareng Persia, éta ngagaduhan warisan anu lengkep tina tarian tradisional, musik, kostum, sareng karajinan. Dina suku gunung Vitosha kubah aya ibukotana, Sofia, ti abad ka-5 SM