Kategori - Portugal Ngalanggar Warta

Megatkeun berita ti Portugal - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Portugal pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Portugal mangrupikeun nagara Éropa kidul di Semenanjung Iberia, wawatesan sareng Spanyol. Lokasina di Samudra Atlantik parantos mangaruhan seueur aspek budaya na: cod cod sareng sardin bakar mangrupikeun asakan nasional, pantai Algarve mangrupikeun tujuan utama sareng seueur arsitéktur bangsa dugi ka taun 1500an-1800an, nalika Portugal ngagaduhan karajaan maritim anu kuat .