24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - UK Breaking News

Perjalanan Inggris & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Inggris. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Inggris. Inpormasi Wisata London. Karajaan Inggris, diwangun ku Inggris, Skotlandia, Wales sareng Irlandia Kalér, mangrupikeun nagara pulau di beulah kulon kalér-kulon Éropa. Inggris - tempat lahirna Shakespeare sareng The Beatles - mangrupikeun tempat ibukota, London, pusat keuangan sareng budaya anu pangaruh sacara global. Inggris ogé tempat Neolitikum Stonehenge, spa Romawi Mandi urang sareng paguron luhur yuswa mangtaun-taun di Oxford sareng Cambridge.