24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Breaking Bosnia & Herzegovina

Ngabobol berita ti Bosnia sareng Herzegovina - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kaamanan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Bosnia sareng Herzegovina Wisata & Pariwisata Warta pikeun anu sumping. Bosnia sareng Hérzégovina mangrupikeun nagara di Semenanjung Balkan di Éropa tenggara. Padesaan na mangrupikeun kampung-kampung abad pertengahan, walungan sareng situ, ditambah gunung Alun-Alun Dinar. Ibukota nasional Sarajevo ngagaduhan suku lami anu leres, Baščaršija, kalayan landmark sapertos Masjid Gazi Husrev-bab abad ka-16. Jembatan Latin era Ottoman mangrupikeun tempat rajapati Archduke Franz Ferdinand, anu ngahurungkeun Perang Dunya I.