Kategori - Warta Pegatna Basisir Gading

Warta anyar ti Pantai Gading - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Kajadian, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Côte d'Ivoire mangrupikeun nagara Afrika Kulon sareng resor pantai, leuweung hujan sareng warisan kolonial Perancis. Abidjan, di basisir Atlantik, mangrupikeun pusat kota utama di nagara éta. Landmark modern na kaasup zigguratlike, beton La Pyramide jeung Katedral St. Paul urang, struktur swooping tethered ka cross masif. Kaléreun distrik bisnis sentral, Taman Nasional Banco mangrupakeun cagar rainforest kalawan hiking trails.