Kategori - Gabon Breaking News

Megatkeun berita ti Gabon - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Gabon, nagara sapanjang basisir Atlantik di Afrika Tengah, ngagaduhan daérah penting tina taman lindung. Rupa-rupa daérah basisir leuweung Taman Nasional Loango anu kawéntar nyumponan rupa-rupa satwa, ti gorila sareng hippos dugi ka paus. Taman Nasional Lopé diwangun ku seueur leuweung hujan. Taman Nasional Akanda dipikaterang ku bakau sareng pantai pasang surutna.