24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Jérman Ngabobol Warta

Megatkeun berita ti Jérman - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Jérman Wisata & Pariwisata Jérman pikeun anu datang. Jérman mangrupikeun nagara Éropa Kulon sareng bentang leuweung, walungan, jajaran gunung sareng pantai Laut Kalér. Éta ngagaduhan langkung ti 2 millennia sajarah. Berlin, ibukota na, mangrupikeun tempat pamandangan seni sareng kahirupan wengi, Gerbang Brandenburg sareng seueur situs anu aya hubunganana sareng WWII. Munich dipikaterang ku gedung Oktoberfest sareng bir na, kalebet Hofbräuhaus abad ka-16. Frankfurt, kalayan gedong pencakar langit na, tempatna Bank Pusat Éropa.