Kategori - Haiti Breaking News

Ngabobol berita ti Haiti - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Haiti Travel & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Haiti mangrupikeun nagara Karibia anu ngabagi pulau Hispaniola sareng Républik Dominika di wétan na. Sanaon masih pulih tina gempa bumi 2010, seueur landmark Haiti ti mimiti abad ka-19 tetep gembleng. Ieu kalebet Citadelle la Ferrière, benteng puncak gunung, sareng reruntuhan caket Istana Sans-Souci, tilas bumi karajaan raja Henry I anu baroque.