Kategori - Kenya Breaking News

Megatkeun berita ti Kénya - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Kenya Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Kénya mangrupikeun nagara di Afrika Wétan kalayan garis pantai di Samudra Hindia. Éta kalebet savannah, lakelands, dramatis Great Rift Valley sareng gunung dataran luhur. Éta ogé tempat hirup satwa sapertos singa, gajah sareng badak. Ti Nairobi, ibukota, safaris nganjang ka Maasai Mara Reserve, dipikaterang ku hijrah liar na taunan, sareng Taman Nasional Amboseli, nawiskeun pandangan ka 5,895m Gunung Tanzania Kilimanjaro.